HTML

Real-Clean Kft.

A tisztaság nem luxus, hanem a jó közérzet és az egészség alapfeltétele, ami mindenkinek jár. Már több, mint fél egészség!

Friss topikok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Most 10.000 Forint értékű tisztítószer csomagot sorsolunk ki a facebookon velünk játszók közt!

2017.03.14. 14:30 :: Real-Clean Kft.

A takarítás is könnyebb profi tisztítószerekkel!

Most 10.000 Forint értékű tisztítószer csomagot sorsolunk ki a játékban résztvevők között. Csak látogasson el a képre kattintva közösségi oldalunkra, és máris részt vehet a játékban!

 

A játék feltételei: oszd meg a bejegyzést az ismerőseid közt, kedveld az oldalunkat és hozzászólásodban írd be, mi a Real-Clean Kft szlogenje. A játék kezdete: 2016. július 17. A játék vége: 2016. augusztus 14. 24:00. Sorsolás: 2016. augusztus 15. Eredményhirdetés: 2016. augusztus 15.itt az oldalon, illetve nyertes privát üzenetben is értesítjük.

http://www.realclean.hu/
Real-Clean - A valódi tisztaság világa

Szólj hozzá!

A helyes kézmosás fél egészség

2017.02.26. 14:19 :: Real-Clean Kft.

A kézhigiénia, a helyes kézmosás munkahelyen, intézményekben, beleértve a kórházakat is, és otthon egyaránt kiemelten fontos.

 

Nap mint nap számtalan kórokozóval érintkezünk, melyek legtöbbjét kezünk közvetítésével adjuk át másoknak és juttatjuk saját szervezetünkbe. Számtalan dolgot érintünk meg minden nap a kezeinkkel, melyekre ily módon rengeteg kórokozó kerül és adható tovább. A kezeinkre rengeteg, legtöbbször láthatatlan szerves szennyeződés is kerül, ami kiváló táptalajt biztosít a mikrobáknak (baktériumok, vírusok, gombák). Az alapvetően savas kémhatású bőrünk pH-ja a kéz folyamatos használata közben lúgos irányba tolódik el, ami táptalajt szolgáltat a mikrobák szaporodásához.

Az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések számát radikálisan csökkenteni lehetne a helyes kézhigiénia betartásával.

Egy egyszerű, szappanos kézmosással visszaállítható a savas kémhatás, és a szerves anyagokkal együtt a mikrobák jelentős részét is eltávolíthatjuk a kézfejről.

A felnőttek többsége nincs tisztában sem a helyes kézmosás mikéntjével, sem azzal, hogy vannak bizonyos helyzetek, amikor szinte kötelező lenne kezet mosni (pl.: étkezés előtt, mosdó használata után, tömegközlekedési eszközök használatát követően, hazaérkezéskor stb.).

Nagyon fontos, hogy a gyerekek már egészen fiatal korban megtanulják, hogyan kell helyesen kezet mosni, és ez a gyakorlat mielőbb beépüljön a mindennapokba. Ez azért is különösen fontos, mert a gyerekek zárt közösségekben nagyon könnyen terjesztik a különböző fertőzéseket.

Hogyan mossunk helyesen kezet?

  • 30 másodperc a kézmosás optimális időtartama.
  • Nedvesítse be a kezét vízzel, majd szappanozza be alaposan és gondosan öblítse le.
  • Kézmosás után törölje szárazra kezeit.

 

kezmosas1.jpg

kezmosas2.jpg

További tanácsok

Mosson kezet

  • minden étkezés előtt,
  • WC-használat után,
  • sebkezelés előtt és után,
  • kisbaba pelenkájának kicserélése előtt és után,
  • miután a kezünkből etettünk állatokat,
  • orrfújás után,
  • köhögés, tüsszentés után, amennyiben a kezét a szája elé tette,
  • mielőtt és miután fertőző betegségben szenvedő emberekkel érintkezik,
  • szeméttároló, valamint szemét érintése után.

Ha valaki kórházba megy beteglátogatóba, mosson alaposan kezet minden esetben. A helyes kézhigiéniás gyakorlat alkalmazásával maguk a betegek is hozzájárulhatnak az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések visszaszorításához.

Tartsunk magunknál fertőtlenítő törlőkendőt, hogy ha nem áll módunkban kezet mosni, ezt használhassuk.

Fontos a rendszeres és alapos szappanos kézmosás, ám a másik végletbe sem tanácsos beleesni! Az sem hasznos, ha a kelleténél hosszabb ideig vagy túl sokszor mos kezet, ne váljon kényszeressé ez a hétköznapi cselekvés.

Ha Ön valamilyen fertőző betegségben szenved (pl.: náthásinfluenzás stb.), akkor saját maga és a környezetében élők érdekében

  • mosson rendszeresen kezet,
  • köhögéskor, tüsszentéskor tegyen a szája elé zsebkendőt,
  • minél kevesebbszer nyúljon az arcához!

Forrás: WEBBeteg

komment

Címkék: takarítás tisztaság higiénia irodatakarítás egészséges munkahely

Hogyan növelheti saját cégének sikereit 5 lépésben, ha profi takarítócéget alkalmaz?

2016.07.16. 17:05 :: Real-Clean Kft.


A legtöbb ember nem szeret takarítani, de ez csak az egyik oka annak, hogy professzionális takarítócéget kérnek
fel a munka elvégzésére. Ha az Ön irodáját nem egy megbízható, szakmailag kiemelkedő cég takarítja, akkor nem ismerheti ennek előnyeit.

Nézzük, mi az 5 legfontosabb érv amellett, hogy még ma váltson profi takarítókra!

1. Keltsen jó első benyomást!
Ha az irodája rendezetlen, rendetlen, esetleg nem makulátlanul tiszta, az az üzletfelek, partnerek azonnal észreveszik. Rossz első benyomást kelt a potenciális ügyfelekben, üzleti partnerekben, ha egy koszos irodába lépnek be. Szabaduljon meg ennek a gondnak a nyomásától, és válasszon profi takarítót, hogy mindig makulátlan tisztaságban tudhassa irodáját.

2. Maradjon egészséges!
Úgy érzi, mintha állandóan valami vírus járna körben az irodában? A kollégák gyakran jelentenek beteget? A szűk terekben az iroda táptalajt biztosít a vírusok számára. Egyetlen beteg munkavállaló is beindíthat egy láncreakciót, ami potenciálisan csökkenti az eredményességet akár napokra is. A lényeg - az egészséges munkavállalók hatékonyabbak, és a professzionális takarítás segíthet megőrizni a munkatársak egészségét, és minimumra csökkenti a fertőzések terjedését.

3. Takarítson meg pénzt és időt!
A takarítás nemcsak nélkülözhetetlen feladat, de időigényes is. Még kisebb takarítási feladatok elvégzése is túlórát eredményezhet a munkatársak számára, az értékes munkaidő terhére. Valószínűleg nem szívesen fizet a munkatársai számára takarításra vesztegetett időt, ha azt nyereség termelésre is fordíthatják.
Tegyen magának egy szívességet, takarítson meg pénzt és értékes időt a takarítás kiszervezésével.

4. Hogy a munka jól legyen elvégezve
Egy professzionális takarítócég a megfelelő eszközöket, szereket és kellékeket használja, hogy hatékonyan lépjen fel a kosz és rendetlenség ellen.Ha valaki nem ismeri a profi tisztítószerek és eszközök csínját-bínját nagy a lehetősége annak, hogy kárt tehet az értékes irodai bútorokban és felszerelésekben. Bízza ezt a munkát profikra, hogy értékeit biztonságban tudhassa! A legjobb takarítócégek felelősségbiztosítással is rendelkeznek, így Ön maximálisan védve érezheti értékeit!

5. Ne aggódjon a szabadságok miatt
Biztosan vannak olyan időszakok az Ön cégénél is, amikor a legtöbb dolgozó szabadságra megy, még az is, aki az irodai takarításért felelős. ilyenkor napokig senki sem gondoskodik a környezet rendezettségéről, tisztaságáról. Nincs is ennél kellemetlenebb az ügyfelekkel és a kollégákkal szemben! Ha professzionális céget bíz meg a takarítással, nem kell többé ilyen kellemetlen helyzetbe kerülnie. A cég folyamatos szolgáltatást biztosít, az ő feladatuk megoldani a helyettesítést szabadság, betegség, esetleg kilépés esetén. Önnek és munkatársainak csak az állandó tisztaság marad, amit élvezhetnek.
Szabaduljon meg a személyi gondoktól, és bízzon meg szakembereket az iroda takarításával!


Ha nagy-, közepes- vagy kisvállalkozások prémium takarítására szakosodott professzionális céget szeretne választani, kérje ingyenes árajánlatunkat az info@realclean.hu e-mailcímen. Csodálkozni fog, hogy hogyan működhetett eddig irodája nélkülünk!

Várjuk látogatását a http://www.realclean.hu weboldalon!

komment

Címkék: takarítás tisztaság irodatakarítás egészséges munkahely

Hogyan takarítsunk - a nagytakarítás lépései

2010.06.09. 10:29 :: Real-Clean Kft.

Gyűjtsük össze a feleslegessé vált holmikat, szabaduljunk meg attól, amire nincs szükség. Azokat a ruhákat, amik legalább fél éve nem volntak rajtunk gyűjtsük össze, és adjuk át valamelyik segélyszervezetnek. Nekünk már úgysem lesz rá szükségünk. Kerüljön dobozokba, kosarakba vagy a megfelelő fiókba, ami hetek óta hever a szekrény nyitott polcán, rakjunk rendet a kamrában, a garázsban, a pincében.

 

A rendrakást mindig belül kezdjük. A szekrényekben, hűtőben, kamrában, fiókokban. Nézzük át a kamrát, ami lejárt, megromlott, dobjuk ki. Ha már a szekrényekben belül rend és tisztaság van, nincs felesleges holmi, lom és kosz a lakásban, akkor kezdődhet a munka látványosabb része.

Figyeljünk a sorrendre: takarítás közben felülről lefelé, és belülről kifelé haladjunk.

Kezdjük a pókhálózással, folytassuk a portörléssel. Töröljük le a port a ritkábban látogatott helyekről: a szekrény tetejéről, a karnisról, a lámpaburáról (és a belsejéről), a magasan futó gázcsövekről, a képkeretekről.

Ha van rá mód, az udvaron poroljuk ki a szőnyegeket és a faliszőnyegeket. Mossuk ki a nagyméretű ágytakarót, vagy vigyük el a tisztítóba. Napsütéses napon tegyük ki szellőzni a teraszra az ágyneműt, sőt a matracot is. Van olyan ágybetét, amelyet ilyenkor kell átfordítani a „nyári oldalára”.

Az ablakmosás most nem csak az üvegre vonatkozik, hanem az ablakkeretre is: mossuk le róla alaposan a téli piszkot. A szobaajtókat is mossuk le, a takarítás végén pedig fényesítsük ki a küszöböt fémtisztítóval átitatott puha ronggyal. A nejlon függönyök az ablaktisztitás ideje alatt ki is moshatók gépben, s nedvesen vissza is akaszthatjuk őket, mert pillanatok alatt megszáradnak és vasalást sem igényelnek. A sötétítő függönyöket adjuk le tisztítóba.

Ugyancsak ilyenkor időszerű jó erősen felsikálni a terasz kövét, lemosni a korlátot és az  ablakpárkányt. Távolítsuk el a makacs vízkőlerakódásokat a csaptelepekről és a zuhanyfejről (ehhez a műveltehez csak olyan tisztítószert használjunk, ami a fémrészeket nem marja fel).

A kád és a mosdó szélén futó, szilikon alapú fugát nehéz rendesen megtisztítani a penésztől: néhány évenként ki kell cserélni. A fürdőszobában érdemes szelektálni a tisztálkodó és mosószeres flakonok közt. Ami üres, vagy lejárt, vagy nem vált be, menjen kifele, csak a helyet foglalja és a port fogja. A túlélő flakonokat töröljük át, és tisztán tegyük vissza a polcra.

A normál csempefugáról gyökérkefével, polírozókővel vagy 70 százalékos alkohollal el lehet távolítani a penészt és a vízkövet.

A legvégső lépések: a porszívózás és szőnyegtisztítás. Ha már mindenhol rend és  tisztaság van, porszívózzuk fel a lakást fentről lefele, belülről kifelé haladva.

Ha a port összeszedtük, felmossuk a követ és a parkettás részeket, és hagyjuk megszáradni. Ezután jöhet a kárpitok és szőnyegek tisztítása. Ez lehet száraz vagy vizes alapú tisztítás. Ha mindezzel készen vagyunk, szedjük össze porszívóval, ami még felszállt finom por, majd hagyjuk az ablakokat még kis ideig nyitva, hogy a lakás kiszellőzzön.

Addig a tiszta balkonon vagy teraszon pihenjük ki a takarítás fáradalmait.

Ha úgy érezzük, hogy egyedül mindezt nem bírjuk, kérjünk segítséget. Kiváló szakemberek segítenek, hogy a takartítás minél hamarabb elkészüljön, és ne terheljük túl magunkat.

A segítséget itt találhatjuk:www.realclean.hu -A valódi tisztaság

 

 

1 komment

Címkék: takarítás nagytakarítás irodatakarítás real clean

Válság, az van. Mit tehetünk?

2009.02.02. 10:10 :: Real-Clean Kft.

A modern bériroda-állomány Budapesten jelenleg 2,057 millió négyzetmétert tesz ki. Ez az elmúlt két év során közel 450 ezer négyzetméterrel nőtt.

A jelenlegi gazdasági stagnálás eredménye képpen 2009-ben valamelyest csökken majd a kereslet a bérirodák iránt, a kedvezőbb kihasználatlansági mutatók, ezáltal a kedvezőbb üzemeltetési költségű irodákat fogják preferálnia cégek ezen időszakban.

A gazdasági stagnálás másik, a szolgáltatók számára is érezhető következménye várhatóan a költségek optimalizálása lesz majd az irodák, cégek részéről. Ilyenkor kell alaposan végiggondolni a szükséges szolgáltatások körét. Azokat az alapvető higiénés feladatokat, amelyekre mindenképpen szüksége van egy irodának, munkahelynek. Ezen szolgáltatások minőségét nem lehet csökkenteni, mert az már a dolgozók egészségét veszélyeztetné. A szolgáltatások újragondolása, újratárgyalása az elsődleges feladat, és az új alapokra helyezve a szolgáltatási díjakat is lehet módosítani, s ezáltal az együttműködést a gazdasági környezet változásainak figyelembe vételével költséghatékonyan fenntartani.

Mert takarítani minden munkahelyen, minden irodában kell. Nem a minőségen érdemes tehát csökkenteni, hanem a feladatokat, azok gyakoriságát, esetleg egyes munkálatok időszakos szüneteltetését megfontolva a minőségi tisztaságot és higiénét választani

Az iroda tisztaságának minőségét garantálja önnek www.realclean.hu

Szólj hozzá!

Címkék: takarítás irodatakarítás

Amikor már minden reménytelennek látszik - csak erős idegzetűeknek

2008.07.23. 16:47 :: Real-Clean Kft.

 

Komment nélkül

 

Előttünk:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utánunk:

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: takarítás lakástakarítás

Egészséges munkahelyek - Uniós követelemény a tiszta munkahely

2008.07.22. 13:33 :: Real-Clean Kft.

Az Európai Unió projektek finanszírozása és segítségnyújtás révén tevékenyen támogatja a munkahelyi egészséget szolgáló kezdeményezéseket. Az EU 1996-2000-os egészségfejlesztési cselekvési programja komoly lendületet adott a munkahelyi egészségfejlesztésnek. Létrehozta a Munkahelyi Egészségfejlesztés Európai Hálózatát (ENWHP), amely közös fórumot biztosít a különböző szinteken működő szereplők eszmecseréjének. Az Unió jelenlegi, 2003-2008-as népegészségügyi cselekvési programja folytatja ezt a kezdeményezést, amely a következő években számos európai munkahelyi egészségfejlesztési tevékenység alapjául szolgál majd. Az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség (OSHA) létrehozása fontos állomást jelent az egészséges munkahelyi környezet kialakítását célzó erőfeszítések sorában.
 
Ezek távolabbi célja egyrészt megteremteni azon intézményes feltételeket, amelyek hozzájárulnak a munkahelyi egészségfejlesztés legjobb módszereinek kiválasztásához és kialakításához, másrészt javítani az emberek egészségi állapotát az egészséges munkahelyi környezet megteremtésére irányuló színvonalas, a tapasztalatokat figyelembe vevő intézkedések ösztönzésével, valamint az egészség és a helyes életmód összefüggésének tudatosításával.
Az egészséges munkahely alapvető kritériuma a tisztaság, a megfelelő higiéniás feltételek. Munkahelyünkön töltjük életünk egyharmadát, ezért nem mindegy milyen levegőt lélegzünk be, milyen fényviszonyok közt fárasztjuk szemünket, s hogy a napi higiéniai szükségletek során milyen fertőzésveszélynek vagyunk esetleg kitéve. Mindezen körülmények befolyásolják közérzetünket, szellemi és fizikai állapotunkat s ezáltal az elvégzett munkánk minőségét és mennyiségét.
Nem mindegy tehát, milyen az az irodahelyiség vagy munkaterület, ahol dolgozunk.
 
A mai modern irodák nagyrészt üvegből, szőnyegpadlóból és laminált padlóból állnak, légkondicionáló berendezéssel kombinálva. Ezen felületek rendszeres, alapos és speciális tisztítást igényelnek, mivel a port és az allergizáló atkákat szívesen vonzzák magukhoz, a légkondicionálás pedig elősegíti, hogy ezek a szennyeződések folyamatosan keringjenek körülöttünk.
 
Az irodaházakban a mosdók és a konyhák több személy által használt terek, melyek ezáltal válnak fertőzések forrásává. Rendszeres és mindenre kiterjedő takarítást igényelnek, ha nem szeretnénk a munkaidőnket orvosra, betegágyra cserélni, vagy kellemetlen közérzetben, szenvedve végigdolgozni.
 
Az egy nedves ronggyal végigtörlünk mindent, majd ugyanazzal fel is mosunk takarítás ideje lejárt.
 
A sokak által használt zárt terek tisztítása speciális tisztítószereket, és takarítóeszközöket igényel, megfelelő minőségű munkát végző személyzetet, aki lelkiismeretesen, maximális precizitással tisztít és takarít, úgy, ha nem még alaposabban, mint otthon.
 
Nem érdemes spórolni azon, hogy egy felületesen dolgozó, elavult módszereket, eszközöket és szereket használó, olcsó takarítást választunk. Hisz, ha a munkahelyi közeg tisztasága minőségi, a munkatársak közérzete és munkakedve is nő, az egészségi állapotuk nem romlik, s ezáltal a munkavégzés is hatékonyabb, a kollégák nem esnek ki oly gyakran a munkából betegség vagy rosszullét miatt.
 
A valódi tisztaság a munkahelyen sem luxus. A valódi tisztaság kifizetődő befektetés már rövid távon is.
 
 
Kérje kollégánk segítségét: www.realclean.hu
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tisztaság irodatakarítás egészséges munkahely

Penészgomba - súlyos allergén! Mi tehetünk ellene?

2008.05.28. 17:01 :: Real-Clean Kft.

A beltéri penészgombák sok ember számára okoznak kellemtlen tüneteket. Száraz köhögést, estleg hevesebb légúti allergiás reakciókat, rosszabb esetben a bőrön is megjelenő allergiás tüneteket kiváltva. Ha otthonunkban, munkahelyünkön észrevesszük a gombásodás jeleit, azt mielőbb meg kell szüntetni egészségünk védelmében.
beltéri gombák télen fordulnak elő nagyobb számban, a párakicsapódás (fűtés) miatt. Előfordulásuk: nedves és nyirkos épületek, fürdőszobák, pincék és padlások, régiségkereskedések, nyaralók.
Számos gombaspóra kerülhet a levegőbe cserepes növények földjéből is.
A lakásban tartott növények földjének felső rétegét időnként cseréljük le friss földdel, még jobb ha homokot teszünk rá. Az elszáradt leveleit és virágait minél előbb távolítsuk el.
Hálószobában ne tartsunk cserepes növényt.
 
  • A penészgomba kiválóan szaporodik a rosszul szellőztetett ágyneműben, ezért azt mossuk, vasaljuk, cseréljük gyakran.
  • A penészes falakat kezeljük le megfelelően, hogy a penészgombák spórái ne telepedjenek meg rajta. Távolítsuk el az összes penészt a falakról, csempéről, ablakról, mennyezetről (lehetőleg alkoholos oldattal, mely hosszú időre meggátolja a penész újraképződését).
  • Csökkentsük a páratartalmat, ne párologtassunk a szobában és ne legyen túl meleg.
  • Szellőztessünk gyakran.
  • A fürdőszobában legyen megfelelő szellőzés, vagy hagyjuk nyitva az ajtaját.
  • A zuhanyfüggönyt gyakran cseréljük.
  • Beázás miatt átázott szőnyegektől meg kell szabadulni.
  • Hűtők és fagyasztók ajtajának gumicsíkját rendszeresen tisztítsuk.
 
Ha a penészedés megjelent, azonnal kérjen segítséget takarító szakembertől, aki a megfelelő vegyszerek és technológia segítségével - alapos nagytakarítás és felületkezelés eredményeképp eltávolítja a gombász szennyezőést a fürdőszobbáól és a vizes helyiségekből.
ezután a takarítás után, a kedvező állapot fenntartás érdekében érdemes a nedvesedés mértékétől függően legalább ngegyedévente egy alapos felülettisztítás, hogy az újraszaporpdást megakadályozza.
Ehhez segítséget kérhet munkatársunktól e-mailben az info@realclean.hu címen, ahol a valódi tisztaság szakértői várják levelét.
 

Szólj hozzá!

Itt a nagytakarítás ideje

2008.05.28. 13:32 :: Real-Clean Kft.

Amikor a tavaszi verőfény besüt az ablakunkon, kényelmetlenül érezhetjük magunkat, minden porszem szembetűnőbbé válik. Ilyenkor elszánjuk magunkat, hogy felszámoljuk a télen összegyűlt fölösleges lomokat, hogy tisztaságot teremtsünk. Észrevesszük, hogy milyen koszos az ablak, s a télen lerakódott, s a korai sötétedés és kevés nappali fény miatt nem észrevehető, bujkáló szennyeződés ilyenkor mind szemünk elé kerül.
 
Ha az Ön lakásában, irodájában is hasonló a helyzet, vagy ha szeretné megakadályozni, hogy ez a helyzet előálljon, kérjen segítséget a valódi tisztaság szakértőitől. Mi segítünk Önnek megteremteni és megőrizni a tisztaságot.
 
Környezet- és felületbarát tisztító szereinkkel, kiváló gépeinkkel és magas minőségben dolgozó munkatársaink segítségével igazi tisztaságot teremthetünk környezetében.
 
Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére. Várjuk kérdéseit az info@realclean.hu e-mail címen, vagy a 06-30-436-25-76-os telefonszámon.
www.realclean.hu - A valódi tisztaság
 

Szólj hozzá!

Címkék: takarítás tisztaság irodatakarítás

süti beállítások módosítása