HTML

Real-Clean Kft.

A tisztaság nem luxus, hanem a jó közérzet és az egészség alapfeltétele, ami mindenkinek jár. Már több, mint fél egészség!

Friss topikok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Válság, az van. Mit tehetünk?

2009.02.02. 10:10 :: Real-Clean Kft.

A modern bériroda-állomány Budapesten jelenleg 2,057 millió négyzetmétert tesz ki. Ez az elmúlt két év során közel 450 ezer négyzetméterrel nőtt.

A jelenlegi gazdasági stagnálás eredménye képpen 2009-ben valamelyest csökken majd a kereslet a bérirodák iránt, a kedvezőbb kihasználatlansági mutatók, ezáltal a kedvezőbb üzemeltetési költségű irodákat fogják preferálnia cégek ezen időszakban.

A gazdasági stagnálás másik, a szolgáltatók számára is érezhető következménye várhatóan a költségek optimalizálása lesz majd az irodák, cégek részéről. Ilyenkor kell alaposan végiggondolni a szükséges szolgáltatások körét. Azokat az alapvető higiénés feladatokat, amelyekre mindenképpen szüksége van egy irodának, munkahelynek. Ezen szolgáltatások minőségét nem lehet csökkenteni, mert az már a dolgozók egészségét veszélyeztetné. A szolgáltatások újragondolása, újratárgyalása az elsődleges feladat, és az új alapokra helyezve a szolgáltatási díjakat is lehet módosítani, s ezáltal az együttműködést a gazdasági környezet változásainak figyelembe vételével költséghatékonyan fenntartani.

Mert takarítani minden munkahelyen, minden irodában kell. Nem a minőségen érdemes tehát csökkenteni, hanem a feladatokat, azok gyakoriságát, esetleg egyes munkálatok időszakos szüneteltetését megfontolva a minőségi tisztaságot és higiénét választani

Az iroda tisztaságának minőségét garantálja önnek www.realclean.hu

Szólj hozzá!

Címkék: takarítás irodatakarítás

A bejegyzés trackback címe:

https://avaloditisztasagvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr84917675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása